بانوان دودانگی در آخرین چهارشنبه سال آش ترش می پزند.
در این آش كه به آش گزنه نیز معروف است انواع گیاهان محلی از جمله انارریجه،زولنگ،اوجی،گزنه و كدو و انواع حبوبات شامل نخود،لوبیا،عدس،ذرت و باقلا و برای ترش كردن آن كه نشانه دلسردی از سال كهنه است رب انار استفاده می شود.





طبقه بندی: اطلاعات، 
برچسب ها: آش، آش آخر چهارشنبه، غذا های سنتی دودانگه، دودانگه ساری، آخر چهارشنبه، سنتهای آخرچهارشنبه،
داغ کن: داغ کن - کلوب دات کام
محبوب کنید ! :
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 11 اسفند 1393 توسط جوانان دودانگه
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic