تبلیغات
وبلاگهای روستاهای دودانگه - پخت آش ترش در چهارشنبه آخر سال در دودانگه

بانوان دودانگی در آخرین چهارشنبه سال آش ترش می پزند.
در این آش كه به آش گزنه نیز معروف است انواع گیاهان محلی از جمله انارریجه،زولنگ،اوجی،گزنه و كدو و انواع حبوبات شامل نخود،لوبیا،عدس،ذرت و باقلا و برای ترش كردن آن كه نشانه دلسردی از سال كهنه است رب انار استفاده می شود.





طبقه بندی: اطلاعات، 
برچسب ها: آش، آش آخر چهارشنبه، غذا های سنتی دودانگه، دودانگه ساری، آخر چهارشنبه، سنتهای آخرچهارشنبه،
داغ کن: داغ کن - کلوب دات کام
محبوب کنید ! :
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 11 اسفند 1393 توسط جوانان دودانگه